Нов блог. Добре дошли и приятно четене!

New blog

Здравейте!
С най-голямо удоволствие Ви представяме нашия нов блог. Това ще бъде мястото, където ще споделяме всички хостинг новини свързани с нашите услуги и други интересни публикации, които сметнем, че ще са Ви от полза. Надяваме се искрено, че блогът ни ще бъде полезен и интересен за всички които се интересуват от хостинг и не само. Добре дошли и приятно четене!

Разберете кои сме ние и какво предлагаме от нашия нов блог

Ценим високо клиентите си и държим да ни опознаете добре. Затова не изпускайте следващите няколко реда и се запознайте с компанията от по-близо.

Лонекс е уеб хостинг компания, която работи успешно в партньорство с LiquidNet Ltd. – акредитиран регистрар на ICANN със седалище Лондон, Великобритания. Компанията има близо 300 000 клиенти от над 120 държави по целия свят – от малки индивидуални потребители до големи бизнес компании и организации. Може да се похвалим вече и със седалище в България.

Нов блог - кои сме ние
Кои сме ние?

Лонекс е в бизнеса от 2002 г. и до момента притежава над 15 години опит в предлагането на качествени хостинг услуги и регистрация на домейни. Можем гордо да заявим, че в нашата система има регистрирани над 200 000 домейна като броят им продължава да нараства. Създадените хостинг акаунти пък са над 60 000. Ако търсите надежден и сигурен партньор в сферата на уеб хостинга, то тогава без съмнение сте на точното място!

Компанията предлага пълен набор от професионални уеб хостинг услуги. Всички те са подходящи, както за стартирането на малки сайтове и блогове, така и за големи онлайн платформи. Нашите хостинг решения са съобразени и с по-напредналите потребители, чиито нужди растат постоянно.

Научете повече за нашите хостинг услуги в следващата ни статия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *