Хостинг услуги за вашите нужди

All hosting services

В предната статия научихте малко повече за компанията, сега е време да се запознаете по-подробно и с нашите хостинг услуги които предлагаме.

Те включват не само достатъчно уеб пространство, месечен трафик и голям избор от домейни, но и много безплатни допълнителни бонуси, които идват с всеки хостинг пакет.

Прочетете цялата статия, за да научите повече информация за всяка една услуга предлагана от Лонекс.

Cloud хостинг услуги за всеки бизнес

Нашите cloud хостинг планове са специално подбрани и създадени, така че да отговарят, както на общите нужди на клиентите, така и на по-високите изисквания на останалите потребители. Предлагаме 4 плана като може да започнете с най-малкия (Икономичен) и да преминете към по-голям, ако имате нужда.

Всички хостинг пакети идват с 99.9% ъптайм и 24/7/365 техническа поддръжка, както и най-необходимите ресурси за създаването на собствен уебсайт.

Cloud хостинг услуги
Нашите cloud хостинг планове

Икономичен – хостинг планът е много подходящ за направата на блог или малък уеб сайт.
Стандартен – планът е идеален за по-големи бизнес сайтове и проекти.
Бизнес – чудесно хостинг решение за огромни портали и онлайн магазини.
Експерт – най-добрият вариант за сайтове, които изискват повече ресурси.

Безплатни бонуси с всички cloud хостинг услуги:

Безплатен домейн
Всички cloud хостинг пакети предоставят възможност за безплатна регистрация на домейн. Предлагаме изобилие от най-различни TLDs. Просто открийте любимия си домейн и го регистрирайте бързо и лесно.

Безплатен трансфер на домейн
Доста често се случва желаният от нас домейн да е вече регистриран от някой друг. Ето защо, ако не може да регистрирате любимото си TLD, ние Ви даваме възможност да го прехвърлите безплатно, благодарение на услугата трансфер на домейни.

Безплатен Инсталатор на уеб приложения
Искате да имате собствен уеб сайт за секунди? Това вече е възможно. С нашия инсталатор на уеб приложения, ще може да инсталирате най-популярните скриптове като Joomla, WordPress, Mambo, Prestashop и др. за секунди и то абсолютно безплатно. Какво по-лесно от това?

1000+ безплатни уебсайт теми
Към всеки cloud хостинг план предлагаме и богата колекция от над 1000 безплатни теми за вашия бизнес или личен уеб сайт. Изберете подходящата тема и я инсталирайте като изпълните няколко прости стъпки.

VPS (Virtual Private Server) хостинг услуги

VPS хостингът е перфектното решение, ако искате да получите част от функционалностите присъщи за наетите сървъри, но на много по-достъпна цена. С VPS ще имате лична виртуална среда и ще бъдете независими от останалите потребители.

Лонекс предлага две групи виртуални сървъри от които да избирате – OpenVZ и KVM. И двата вида виртуализация използват SSD дискове.

VPS хостинг услуги
VPS сървъри от Лонекс

OpenVZ виртуални сървъри
OpenVZ сървърите предоставят чудесни CPU и RAM скорости, освен това ви дават възможността да използвате цялата памет на сървъра. Идват с безплатен контролен панел и всички необходими сървърни ресурси.

KVM виртуални сървъри
Този вид виртуализация предоставя по-голяма стабилност и гъвкавост при управление на вашите проекти, затова и KVM сървърите са предназначени за по-опитните потребители. KVM сървърите идват с пълен root и SSH достъп. Имате възможност да избирате операционната система и да инсталирате всеки един софтуер, който пожелаете.

Наети сървъри

Наетите сървъри са най-добрият продукт на хостинг пазара. Те са наистина по-скъпи от VPS, но ви дават изключителни възможности. Имате пълен достъп до физическата машина, използвате всички ресурси на сървъра и може да избирате параметрите му.

Ние предлагаме няколко групи сървърни конфигурации, а именно – AMD Opteron, Intel Atom и Intel Xeon. Освен вида на сървъра, може да изберете каква операционна система и хостинг контролен панел да бъдат инсталирани на вашия сървър, както и да изберете самото дисковото пространство (SSD или HDD). Към всеки нает сървър са включени допълнителни услуги, в случай че имате нужда от още ресурси.

AMD Opteron сървъри
AMD Opteron сървъри
Intel ATOM сървъри
Intel ATOM сървъри
Intel Xeon сървъри
Intel Xeon сървъри

Semi-dedicated сървъри

Semi-dedicated сървърите са прекрасна възможност за всеки, който иска повече ресурси и сигурност за своите сайтове, но не може да си позволи нает сървър.

Ние предлагаме 2 вида semi-dedicated сървъри – Сървър Плюс и Сървър Про. Всеки сървър разполага с неограничено дисково пространство и трафик, 1 Dedicated IP Адрес, достатъчно CPU и база данни. Гарантираме 99.9% ъптайм и 24/7 клиентска поддръжка.

Semi-dedicated сървъри
Semi-dedicated сървъри

Най-хубавото, е че всички semi-dedicated сървъри от Лонекс се предлагат с опцията 30-дневен безплатен пробен период! Възползвайте се.

30-дневен безплатен пробен период

Качеството винаги е било важен фактор при всяка покупка. Всеки би желал да изпробва дадена услуга и да се убеди в качеството й преди да я закупи, нали? Все пак трябва да сме сигурни, че парите които ще похарчим си заслужават.

Затова, ние от Лонекс Ви предлагаме безплатен 30-дневен пробен период, в който ще може да изпробвате нашите cloud хостинг пакети и semi-dedicated сървъри. Не се притеснявайте, не изискваме кредитна/дебитна карта или друг вид плащане. Пробният период е абсолютно безплатен и без обвързване. Възползвайте се сега!

Безплатен пробен период
Безплатен пробен период за 30 дни

Изобилие от домейни на атрактивни цени

Лонекс предоставя голямо разнообразие от домейни на много атрактивни цени. Имате шанс да избирате от няколко категории – Популярни TLDs (gtLDs), Нови (nTLDs) и Държавни (ccTLDs). Стараем се редовно да допълваме колекцията си от домейн разширения и да ви предлагаме най-добрите предложения и промоции.

За да може да управлявате лесно всичките си домейни от едно място, създадохме и удобен Домейн мениджър. С лекота ще може да променяте DNS записи, да редактирате WHOIS данни, да пренасочвате и паркирате домейни и още куп други опции.

SSL сертификати за вашата сигурност

Защитете сайтове си като използвате сигурна защита. Инсталирайте SSL сертификати и се чувствайте спокойни. Ние предлагаме 2 вида – Regular и Wildcard. И двата вида отговарят на всички стандарти и се инсталират за минути.

SSL сертификати
SSL сертификати за вашата сигурност

Собствена хостинг платформа с включен контролен панел

Създадохме собствена уеб хостинг платформа, която ще Ви осигури стабилна и сигурна среда. Използваме най-добрите технологии и оборудване, за да сме сигурни в качеството на нашите хостинг услуги.

Към платформата сме включили изключително лесен за използване хостинг контролен панел, който предоставя всички възможности и инструменти, с които да управлявате вашите сайтове от едно място.

Hepsia уеб хостинг контролен панел
Hepsia – уеб хостинг контролния панел на Лонекс

Научете как да регистрирате домейн през контролния панел от тази статия.

24/7/365 техническа поддръжка и клиентско обслужване

Осигурили сме един от най-бързите и надеждни екипи за поддръжка на клиенти, който очаква вашите въпроси 24 часа в денонощието, 7 дни в седмица и 365 дни в годината. Ако имате проблем или нужда от съдействие, не се притеснявайте да се свържете веднага с нас. Нашият любезен и отзивчив съпорт ще Ви обслужи с удоволствие. Предлагаме няколко опции за контакти:

  • онлайн чат
  • тикет система
  • имейл
  • телефон
  • контакт форма

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *