30-дневен безплатен пробен период

30-day Free Trial

Всички наши cloud хостинг планове и semi-dedicated сървъри включват опция за 30-дневен безплатен пробен период, която може да бъде активирана веднага след като даден клиент е създал акаунт.

Процедурата за поръчка е много по-сигурна и удобна за потребителите благодарение на промените, които направихме при процеса на регистрация.

Клиентите на Лонекс вече могат да извършват плащане директно през своя контролен панел.

За да изпробвате нашите уеб хостинг услуги, всички потенциални клиенти вече могат да се възползват от нашия 1-месечен безплатен пробен период, без да се налага да плащат в самото начало.

ВАЖНО: Само нови клиенти могат да се възползват от тази услуга. Безплатният пробен период изтича 30 дни след активирането.

Какви са новите промени при регистрация

Като клиент вече няма да ви се налага да преминавате през труден процес на регистрация и да попълвате тонове информация.

Единственото нещо, което трябва направите е да въведете данните за акаунта си във формуляра за поръчка.

Останалата информация свързана с плащането, трябва да бъде въведена в областта за плащане в самия контролен панел.

След като сте попълнили информацията за вашия акаунт, ще можете да зададете или да генерирате готова парола за контролния панел:

Безплатен пробен период - въведете парола за контролния панел
Създайте парола за акаунта си

Опции за използване на акаунта

Почти сте готови. Създадохте парола и вече може да влезете в контролния си панел. При влизане в контролния панел, веднага ще се покаже изскачащ прозорец, който ще ви покаже опциите за използване на акаунта, които имате под ръка:

Безплатен пробен период - опции
Изберете безплатен тест за 30 дни или завършване на поръчка

Вариант 1 – Безплатен тест

Този вариант ви дава възможност да се възползвате от нашия 30-дневен безплатен пробен период и след това да прецените дали да завършите поръчката си.

По време на пробния период, акаунтът ще работи с няколко ограничения, които могат да се различават в зависимост от избрания хостинг пакет. Повече информация по темата ще бъде изпратена на клиента при активиране на услугата.

Наложените ограничения за акаунтите в режим пробен период, са единствено с цел да предотвратим злоупотребата с платформата ни:

  • Ограничихме изходящите имейли до 100 на ден
  • За да предотвратим нежеланата поща, сме деактивирали PHP mail() функцията
  • За да се намали възможността за злоупотреба със съхранението, сме задали ограничение за качване на файлове
  • Лимит за използване на процесора от 5%
  • Деактивиран е VPN достъпът
  • Изключени са актуализациите на хостинг услуги

ВАЖНО: В случай, че безплатният пробен период изтече, все още ще имате достъп до контролния панел, но всякаква информация съхранявана там ще бъде заключена. Ще можете да я отключите като завършите поръчката си.

Вариант 2 – Завършете поръчката си

При условие, че искате всички ограничени функции да се отключват незабавно, то трябва да изберете втория вариант. Просто продължете към страницата за плащане и завършете поръчката си.

Ако изберете вариант 1 (опцията за безплатен тест), ще можете да използвате доста прилично количество ресурси и функции:

  • 30 дни пълен достъп до контролния панел
  • Изпращане и получаване на имейли
  • FTP достъп до сървъра
  • Пълен контрол върху управлението на домейни и бази данни
  • Ежедневно архивиране на данните
  • 24/7/365 техническа поддръжка

Всеки път, когато влезете в контролния панел, ще видите напомняне за оставащите дни от пробния период.

Освен това ще можете да видите информация за особеностите на пробния период в заглавната област на контролния панел.

Ако изберете вариант 2 (завършване на поръчка), ще бъдете пренасочени към страницата за поръчка, където ще можете да изберете желания метод на плащане.

ВАЖНО: Всички данни на клиента ще бъдат съхранявани до 30 дни след края на безплатния пробен период. В случай, че клиентът не завърши поръчката си в рамките на този период, данните ще бъдат изтрити от нашите сървъри.

Предимствата на новите промени

Улеснена процедура за клиента – няма да се налага да отделяте толкова много време за регистрация, благодарение на факта, че преместихме стъпката за плащане на услуги в контролния панел.

Чувство за сигурност – поради простия факт, че няма да изискваме незабавно плащане за избраната услуга, ще бъдете много по-сигурни и уверени при вземането на решение.

Спокойствие – благодарение на новата опция за безплатен пробен период, ще имате повече от достатъчно време, за да оцените услугите, преди да решите да се ангажирате.

Имайте предвид, че във всеки един момент можете да завършите поръчката си и да отключите всички ограничения за акаунта си, като кликне върху бутона “Завършете поръчката си” в своя уеб хостинг контролен панел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *